avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie pana la 2 sau 3 ani?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie pana la 2 sau 3 ani?

Am nascut un copil pe 22 august 2016 și am intrat in concediu de crestere copil. Am revenit in activitatea de munca pe 1 iulie 2017 -31 august 207 dupa care am reintrat în concediu de crestere copil. Imi reiau activitatea pe 16 iulie 2018 . Tatăl nu a dorit să își ia concediu de o lună. Se acordă stimulent de insertie pana la 2 sau 3 ani. Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 7 Iulie 2018
In conditiile mentionate de dvs, cred ca veti primi pana la 2 ani ... trebuia sa reveniti din nou in activitate inainte de 22.06.2018 pentru a primi pana la 3 ani .

Insa cel mai bine intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil legea nr. 66/2016. costi58 costi58 Buna ziua, Am o problema legata de plata indemnizatiei pentru cresterea copilului, cazul reintrarii in CCC conform cu noua lege intrata in vigoare de la 1 ... (vezi toată discuția)
Incetarea dreptului la stimulent de insertie anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la problema mea! Situatia este asa: copilul meu este nascut pe 7 august 2015. Am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)