avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poti sa scapi de obligatii ale pfa catre o alta firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poti sa scapi de obligatii ale pfa catre o alta firma inchizand pfa-ul?

Am un contract pe pfa de disponibilitate de prestari servicii cu o firma.
Daca inchid pfa-ul la ce riscuri ma expun?

Scopul meu este sa ies din colaborarea cu firma respectiva imediat, si sa nu mai trebuiasca sa astept timpul trecut in contract ca termen in caz de inchidere.
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
unitst, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 29 August 2017
Eu n-am reușit, dar aș fi bucuros să aflu că da, având în vedere că nu am activitate din 2008, iar statul îmi calculează varii contribuții...
In contractul respectiv trebuie sa existe prevazute si situatiile in care inceteaza. Verificati si reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii tichil tichil Am avut contract de munca incheiat cu o firma de paza si mi-a modificat in contract de prestari servicii pe o perioada de 4 luni, cu salar lunar. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Consultant it remote pentru firma din sua; pfa sau ce alternative? anpetre anpetre Salut, Doresc sa colaborez cu o firma din SUA. Eu prestez servicii de software development. Ei mi-au spus ca nu ma pot plati la distanta decat sub forma de ... (vezi toată discuția)
Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)