avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... extradare(ajutor va rog)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

extradare(ajutor va rog)

In iunie 1999 am avut o hotarire definitiva de condamnare la 3,6 ani pt art. 215 c.p. lit. 2,3.Am plecat din tara in Italia unde am obtinut residenta.In mai 2005 am fost arestat de biroul interpol din italia,in baza unei semnalari venite din Romania.Ulterior Romania a transmis cererea de extradare . Intre timp tribunalul italian mi-a schimbat privarea de libertate(inkisoarea) cu privare de libertate in regim de arest la domiciliu,in aseptarea judecarii cererii de extradare,care intre timp s-a judecat si tribunalul s-a pronuntat in favoarea extradarii.
As vrea sa stiu ,daca ma poate ajuta cineva,daca perioada in care am stat la arest la domiciliu in italia va fi computata din pedeapsa care am primit-o si daca de la acest arest incepe sa decurga un nou termen de prescriptie a executarii pedepsei.
Va multumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters38334 , utilizator 12:20, 17 Martie 2007
stiu ca e cam tarziu
dar pentru altii care ar putea fi interesati de aceeasi chestiune ar putea fi util raspunsul
arestul la domiciliu nu se va deduce din pedeapsa stabilita ulterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradarea marinella marinella Arestat in Italia pt.o fapta savarsita in anul 2000 (16 ani).A executat 10 luni de arest preventiv in Italia in asteptarea extradarii.Am deschis proces ca sa ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)