avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN necesar vanzarii de reviste si ziare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN necesar vanzarii de reviste si ziare

Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, reviste diverse).Credeti ca ma pot incadra la codul 4719-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare sau la codul 4762- Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate.Obiectul nostru principal este activitati de jocuri de noroc si pariuri.
Cel mai recent răspuns: vasilemihaela23 , utilizator 21:41, 4 Octombrie 2009
1.Din ce-mi dati de ales ar fi clasa 4719 -Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare cod caen 5212 .
2.Eu mai curand v-asi incadra in clasa 4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor - cu codul caen 5263 - asta avand in vedere ca spatiul unde functionati se numeste sala nu magazin, daca nu ma insel :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
Marioara Maftei, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen DanielaGh DanielaGh Buna ziua. Doresc sa imi deschid o cafenea in care sa pot vinde si produse (bijuterii handmade, reviste si decoratiuni de interior). Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)