Avocata nu a depus cerere, desi am convenit pentru onorariu separat pentru fiecare audiere la care va asista. Va multumesc pentru raspuns, a fost util pentru mine sa ma lamuresc.
Avocata nu a depus cerere, desi am convenit pentru onorariu separat pentru fiecare audiere la care va asista. Va multumesc pentru raspuns, a fost util pentru mine sa ma lamuresc.
rmilitaru1 a scris:
In acest caz. ori nu stie ce are de facut ori a uitat sa depuna. in orice situatie, tot dreptul dvs la aparare ramane prejudiciat, o aparare efectiva si eficenta nu se poate realiza decat prin asistarea la toate actele de urmarire penala.
Prin prezenta avocatului la efectuarea oricarui act de urmarire penala toti participantii din procesul penal au de castigat, inclusiv organul de urmarire penala, prezența avocatului la efectuarea oricarui act de urmarire penala reprezinta pana la urma o garanţie a caracterului echitabil al procedurilor
~ final discuție ~