avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Ajutor cresa in Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Ajutor cresa in Italia

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti, daca tatal copilului este cu dubla cetatenie (romana - italiana) iar mama italiana (nefiind casatoriti legal), copilul mai are dreptul la ajutor pentru cresa-gradinita ?!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:24, 25 Ianuarie 2018
Sigur ca da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara sunt casatorita cu cetățean italian și avem un ... Simonamymy Simonamymy Bună seara sunt casatorita cu cetățean italian și avem un copil de 6 anni copilul are cetatenie tatălui de la naștere acum eu și tatăl suntem separati ... (vezi toată discuția)
Mama romanca tatal italian icadany icadany daca mama e romanca si tatal italian,are doi copii nascuti in italia ambii copii cu cetatenia italiana,nu au fost casatoriti,actulmente copii sunt in romania ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau copilul cu mine, cum fac? Daffdx Daffdx buna ziua sunt o romanca din italia care stau cu un roman avem 7ani de cand stam amandoi pana acum nu neam casatorit,dar avem un copil impreuna as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)