avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu am scos corect bon fiscal pentru incasare POS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu am scos corect bon fiscal pentru incasare POS

Buna ziua,

Din graba, la un eveniment, la plata prin POS nu am scos bon fiscal pentru incasare card ci cu varianta default, numerar. Ce mai pot face acum?

Cum justific incasarea prin POS din ziua respectiva? Mi-am dat seama dupa cateva zile de prostia facuta. Imi asum vina si sa zicem ca las asa incasarile pe bon fiscal, dar ce fac cu incasarea prin POS?

Multumesc pentru orice informatie/ajutor.

O zi buna,
Sebastian Costache
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:58, 31 August 2017
Faceti un proces verbal in care explicati ce s-a intamplat si operati in contabilitate asa cum e in realitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)