avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua ,am lucrat la o firma de securitate timp de o lună jumătate,pe functia de dispecer,azi mi-am dat demisia din motive personale,sefa de obiectiv din cauza căreia am plecat refuză să trimeata demisia specificând ca eu am lucrat paznic nu dispecer si îmi cere să modific demisia .va rog să-mi ziceți am greșit când am trecut dispecer daca eu am lucrat pe monitorizare obiectiv.....ei în contractul de muncă au trecut paznic....contract care l-au adus la semnat după o lună.va multumesc
Cel mai recent răspuns: geanyyn , utilizator 20:23, 31 August 2017
trebuie sa treceti ce este in contract
Ms frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere penala lucihuci1978 lucihuci1978 Buna zina Am lucrat la o firma de paza in Bucuresti , unde am activitat ca dispecer monitorizare CCTV la un mare centru comercial din sect. 6. Insa in ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii timofteandreius timofteandreius Buna ziua. Sunt angajat intr-o companie privata.La momentul angajarii am semnat contractul pe functia de Inspector Securitate cod 541410. Dupa 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Obligat sa iti dai demisia este legal flori_minicards flori_minicards lucrez la real cu contract nedeterminat din data de 10 noiembrie 2009 pe data de 13 aprilie am intrat in concediu de odihna si mam reintors la munca pe data de ... (vezi toată discuția)