avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi lucratoare 15 august
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi lucratoare 15 august

Buna ziua,

Avem urmatoarea situatie: in data de 15 august (zi sarbatoare legala) o societatea a emis decizie in care este specificat ca toti salariatii vor fi prezenti la serviciu.
Conform legii ( este specificat si in decizia emisa ) salariatii vor beneficia de timp liber corespunzator in urmatoarele 30 zile.
Intrebarea este, cum se procedeaza cu cei care au zi de concediu de odihna in ziua de 15 august, daca societatea are emisa decizie de zi lucratoare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 4 Septembrie 2017
si aceste zile de co vor fi scazute din totalul zilelor de concediu de odihna anul?
Acele zile de CO vor fi scazute din totalul zilelor de concediu de odihna anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de sarbatoare legala marianpr marianpr In luna August 2012 am fost in concediu de odihna, iar data de 15 August a fost una ditre zilele mele de concediu. Am solicitat inca o zi de concediu pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Adriana68 Adriana68 La firma la care lucrez mi s-a spus la angajare ca pot lua concediu de odihna 2 saptamani vara si doua iarna.( ceea ce nu inseamna 20 zile calendaristice, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zilele libere plãtite dandana1 dandana1 Prin CCM la nivel de unitate avem liberă a treia zi de Paşte. Pentru persoanele ce erau în concediu de odihnă în acea perioadă, administraţia ... (vezi toată discuția)