avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reînceperea serviciului după ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reînceperea serviciului după ccc

Momentan sunt in concediu creștere copil,vreau sa stiu daca pot sa ma angajez in alta parte sau trebuie sa ma întorc unde am lucrat inainte de bebe.Cu cate zile exact trebe sa ma întorc la servici pt a primi stimulent de inserție? 60 sau 90 zile calendaristice sau lucrătoare? Dosarul la primărie cu cat timp înainte de angajare se depune?mersi anticipat !
Cel mai recent răspuns: Genzingher , utilizator 17:08, 1 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va angajati in alta parte, nu trebuie sa reveniti la locul de munca de unde ati intrat in CCC.

OUG 111/2010 și normele metodologice prevăd că, în cazul în care persoana se intoarce la activitatea profesională cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 (3) ani, perioada de acordare a stimulentului de inserție se prelungește până împlinește copilul vârsta de 3 ani sau 4 ani în cazul copilului cu handicap.

Cele 60 de zile includ ”luna celuilalt părinte” .
Mersi frumos !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Creștere copil geo1982ro@yahoo.com geo1982ro@yahoo.com Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți și mie dacă nu mă mai întorc la ultimul locul de muncă de unde am rămas în creștere copil și vreau să merg ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si luna tatalui AnamariaViorel AnamariaViorel Am o fetita nascuta in 8.11.2016, o sa reincep activitatea in 03.09.2018 pentru a putea beneficia de stimulent, momentan sunt in CCC. Cand ar trebuit tatal sa ... (vezi toată discuția)