Puteti contesta l ITM, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, PV de cercetare a AM pentru reactualizarea acestuia si a FIAM. Cele mentionate in mesajul meu anterior sunt de actualitate indeferent daca veti contesta sau nu datele respective din PV de cercetare a AM.
In contractul colectiv de munca incheiat la nivel de firma pot exista prevederi conform carora victimele AM si BP pot beneficia de ajutoare materiale si/ sau banesti din partea firmei.
Desfacerea CIM in cazul unor evenimente/ AM, repetate, produse din vina accidentatului (cazul dvs., sunteti la al 2-lea deget taiat de feliator) poate fi mentionata in Regulamentul de ordine interioara al firmei. Aceasta mentiune poate fi un motiv pentru care dvs. ati avut de ales - sa va dati demisia sau sa vi se desfaca CIM.
Este interesant de stiut cauza producerii AM/ taierea degetului, in cazul ambelor AM, cand ati pierdut cate un deget de fiecare data. Banuiesc ca este vorba de neatentie/ nepurtare manusa protectoare, nerespectare instructiuni proprii ssm, etc. Toate cele 3 cauze mentionate va pot fi imputabile dvs. ca persoana.
Accident de munca
Poplaca
Buna ziua , azi am avut un accident de munca , seful m-a sfatuit sa declar cu totul altceva , ca nu am fost la munca azi si ca mi-am luat o zi libera , si ca ... (vezi toată discuția)
Accident
Trifan costel
Buna am avut un accident la munca miam tăiat un deget si al doilea strivit unu care a fost strivit sa vindecat cam70 la sută iar cel tăiat și strivit ... (vezi toată discuția)