avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... din medical in stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

din medical in stimulent

Buna ziua! va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine! am nascut pe 13 iulie, iar acum ma aflu in concediu medical(cele 126 de zile pentru sarcina si lehuzie), Pot beneficia de stimulentul de insertie daca ma intorc la serviciu imediat dupa incheierea concediului medical, sau trebuie sa intru in concediu pentru cresterea copilului si apoi sa revin la locul de munca?
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: anitagrigore , utilizator 15:51, 3 Septembrie 2017
Puteti solicita direct stimulentul de inserție, începând cu ziua următoare celei în care încetează concediul de maternitate, dacă îndepliniti condițiile pentru acordarea indemnizației pentru creșterea copilului prevăzută la art. 2 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie AlexandraMihaela AlexandraMihaela Buna ziua, Am nascut la data de 27 ian 2015. In prezent ma aflu in concediu de lauzie (cele 126 zile). Intentionez sa reiau serviciul la inceputul lunii mai. ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elizaelena elizaelena buna seara! As dori sa aflu cat ar trebui,minim,sa stau acasa si sa beneficiez de acest stimulent? mentionez ca sotia mea nu lucreaza, doar eu,de26 luni. si ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Dan_V Dan_V Buna ziua, Urmeaza sa fim parinti,iar sotia mea lucreaza cu contract de voluntariat (in cadrul unui ONG),iar eu imi desfasor activitatea ca inginer in cadrul ... (vezi toată discuția)