avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Depunere la dosar de concurs copie Diplomă Licență
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Depunere la dosar de concurs copie Diplomă Licență

Bună dimineața,
Aș dori să știu dacă este legal ca la dosarul de concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale, studii medii, în cadrul unei instituții publice, se poate depune în loc de copia Diplomei de Bacalaureat, copia Diplomei de Licență, cea de bacalaureat fiind într-o stare oarecum precară, în principal datorită hârtiei de proastă calitate (poroasă, ca de sugativă) pe care a fost tipărită.
Cel mai recent răspuns: MCM1 , utilizator 18:58, 4 Septembrie 2017
Care sunt cerintele pentru participarea la concurs? Daca va cere actul in original, aceasta este singura forma in care trebuie depus.
repet, este vorba de un post cu studii medii și în mod normal se cere copia Diplomei de Bacalaureat, dar aceasta fiind într-o stare destul de avansată de deteriorare nu doresc să o mai manipulez până la un copiator, ci să depun copia după Diploma de Licență. După mintea mea ar trebui să fie acceptată întrucât este o diplomă de nivel superior, celei de bacalaureat, dar vreau să știu din partea unui juris dacă pot întâmpina dificultăți d.p.d.v. legal. Originalele se aduc odată cu copiile pentru confruntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja doar cu diploma de licenta Marianaenache Marianaenache As dorii sa ma angajez ca secretara, si vreau sa stiu daca ma pot angaja doar cu diploma de licenra, fara cea de bacalaureat. Pe diploma de licenta scrie ... (vezi toată discuția)
Concurs functionari dragos irina22 dragos irina22 As dori sa imi spuna cineva ce se intampla in cazul in care un candidat a prezentat la dosar diploma de licenta in loc de diploma de bac. Postul este pentru ... (vezi toată discuția)