avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functionari
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functionari

As dori sa imi spuna cineva ce se intampla in cazul in care un candidat a prezentat la dosar diploma de licenta in loc de diploma de bac. Postul este pentru studii medii,
In original a prezentat diploma de licenta iar diploma de bac in copie, fara aavea originalul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zaganescu , utilizator 20:19, 12 Noiembrie 2016
Dupa parerea mea ar trebui sa fie admis. Avand diploma de licenta in mod evident are si diploma de bacalaureat, pe care a si prezentat-o in copie dupa cum sustineti (copia legalizata nu mai este necesara).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Depunere la dosar de concurs copie diplomă licență MCM1 MCM1 Bună dimineața, Aș dori să știu dacă este legal ca la dosarul de concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale, studii medii, în cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)