avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... somaj italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

somaj italia

Buna ziua, as dori daca puteti sa imi raspundeti la o intrebare.
Am fost plecata in italia si am lucrat cu acte in regula, angajata 3 ani, totodata am si buletin de italia.
Intre timp m-am intors in tara si beneficiez de somaj din Italia timp de 2 ani, acum vreau sa ma inscriu la facultate si vreau sa stiu daca somajul il voi mai lua in continuare.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
valentinna01, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:47, 5 Septembrie 2017
Banuiesc ca nu, din moment ce pentru somaj sunt impuse niste conditii cu privire la domiciliu, la a cere slujbe, etc. In dubiu, intrebati un avocat italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! minor (17 ani), cetățean roman locuieşte in italia si vrea sa calatorească in ue nzt98 nzt98 Buna, caut ajutor aici pentru ca nu gasesc nicaieri raspunsul la problema mea. Sunt un cetațean roman de 17 ani si momentan locuiesc in italia de 7-8 ani. ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia, angajare in romania ? dobannicoleta dobannicoleta Buna ziua, as dori sa angajez cu contract de munca de 8 h o femeie de 65 ani, pensionara in Romania. Dar , in perioada ian.-sept. 2014 doamna a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate mariana_nae mariana_nae Anul trecut ,am lucrat o perioada scurta in Italia la o fabrica,dar pentru a fii cu acte in regula cumnata mea mi-a facut acte (carte de identitate ,carte ... (vezi toată discuția)