avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dosar de eexcutare despre care nu stiu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dosar de eexcutare despre care nu stiu

Buna ziua,
Sunt persoana juridica, si am fost la banca sa fac niste plati, mi-au spus ca am contul blocat de catre un anume "x" executor. Am avut un proces in trecut si am platit cheltuielile de judecata. Dar pe site-ul judecatoriei acest dosar nu apare, nu trebuia executorul cand a deschis dosarul de executare sa mearga in instanta?
Executorul ma pune sa achit cheltuielile de executare, i-am arata chitantele ca am achitat ce aveam de achitat, mi-a zis ca el a facut informarea prin posta, dar nu are nicio confirmare de primire, ca legea nu il obliga. Ce pot face? Sa ii fac o notificare sa imi dea o copie de pe dosarul pe care il are? Aveti un model? Sau contestatie la executare/
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liveomars , utilizator 16:04, 4 Septembrie 2017
Executorul este obligat ca in termen de 5 zile de la solicitare sa va puna dosarul la dispozitie. Daca dvs. considerati ca ati achitat tot debitul este bine sa depuneti contestatie la executare. Este posibil sa fi ramas cheltuielile de executare. Ati achitat la solicitarea executorului sau de buna voie dupa pronuntarea instantei?
Pai nu gasesc dosarul executorului in instanta, nu exista,am avut dosar de executare de la alt executor, care a mers in instanta care a dispus aprobat cerearea de xecutare si am achitat tot. Probabil creditorul ar fi mers la 2 executori: unu a mers in instanta pt. executare, iar celalalt nu.Nu am primit nimic de la acest executor, sustine ca a trimis actele la firma, dar nu am primit nimic. Ce pot face?
Sa ii cer acestui executor o copie de pe dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta cnadr anin23 anin23 Buna ziua, In data de 06.07.2011 am primit o amenda pentru ca un autoturism al societatii noastre circula fara rovinieta. Aceasta amenda a fost achitata mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la executor Dana_2009 Dana_2009 Am avut un proces cu fostul angajator. L-am castigat. Am obtinut o suma de bani in urma procesului si plata cheltuielilor de judecata. Am mers cu avocatul la ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara pt cheltuieli de judecata barbup barbup Sotul meu a pierdut un proces avut cu sora sa. Instanta i-a stabilit in sarcina sa achitarea cheltuielilor de judecata in valoare de 2500 lei. Executorul ... (vezi toată discuția)