avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie pe teren proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie pe teren proprietate personala

Buna seara. Am construit un imobil pe terenul meu proprietate personala in anul 2000.Cum pot sa obtin un act de proprietate si pe imobil?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:01, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a putea beneficia de act de proprietate,parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,
solicitare eliberare autorizatie constructie ,certificat de urbanism,proces verbal receptie finala constructie,inscriere la ocpi si administratia fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
Cum obtin titlu de proprietate ptr o casa? schessir schessir Buna seara. Situatia e urmatoarea: sotul meu a mostenit casa in care locuim, exista cadastru si intabulare, dar, am dorind sa facem un imprumut cu ipoteca , ... (vezi toată discuția)
Casa modificata fara autorizatie sorinel74 sorinel74 Buna ziua.In 2003 am cumparat undeva la tara o casa iar in 2012 am modificato fara a avea autorizatie.Mentionez ca aceasta casa este construita la 1 metru ... (vezi toată discuția)