Buna dimineata,
V-as ruga sa-mi spuneti daca un angajat care lucreaza pe un anume post, de peste 20 de ani, intr-o institutie de stat si care intre timp a absolvit o facultate, poate participa la un concurs de angajare, in aceeasi institutie, dar pe un post superior, la un alt compartiment decat cel in care lucreaza in prezent ?!
Ma gandesc, ca in acest caz ar fi trebuit sa se faca doar o promovare a persoanei, pe motiv de studii, nu sa participe la un concurs de angajare ca si cineva nou, venit din afara institutiei.
Buna ziua,
Pentru ca stiam care este raspunsul, am vrut sa ma conving si auzind o parere avizata. Pe mine, personal, situatia prezentata nici nu ma ajuta, nici nu ma incurca si as fi vrut un raspuns transant, da ori ba, nu-mi plac raspunsurile in "coada de peste" si nici situatiile "gri". Oricum va multumesc, de altfel cred ca am multumit si anticipat, ma stiu ca fiind o persoana respectuoasa, indiferent de varsta. Faptul ca am scris cu majuscule in mesaj, nu am vrut decat sa intaresc exact nuanta care ma intereseaza, nicidecum altceva, pentru ca nu-mi sta in caracter.
Va multumesc si imi cer scuze pentru inadvertente.