avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs angajare

Buna dimineata,
V-as ruga sa-mi spuneti daca un angajat care lucreaza pe un anume post, de peste 20 de ani, intr-o institutie de stat si care intre timp a absolvit o facultate, poate participa la un concurs de angajare, in aceeasi institutie, dar pe un post superior, la un alt compartiment decat cel in care lucreaza in prezent ?!
Ma gandesc, ca in acest caz ar fi trebuit sa se faca doar o promovare a persoanei, pe motiv de studii, nu sa participe la un concurs de angajare ca si cineva nou, venit din afara institutiei.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
marinasimionescu, utilizator
Buna ziua,
Pentru ca stiam care este raspunsul, am vrut sa ma conving si auzind o parere avizata. Pe mine, personal, situatia prezentata nici nu ma ajuta, nici nu ma incurca si as fi vrut un raspuns transant, da ori ba, nu-mi plac raspunsurile in "coada de peste" si nici situatiile "gri". Oricum va multumesc, de altfel cred ca am multumit si anticipat, ma stiu ca fiind o persoana respectuoasa, indiferent de varsta. Faptul ca am scris cu majuscule in mesaj, nu am vrut decat sa intaresc exact nuanta care ma intereseaza, nicidecum altceva, pentru ca nu-mi sta in caracter.
Va multumesc si imi cer scuze pentru inadvertente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-promovare functionar public-ce sa fac daca nu stiu sa coroborez legislatia mona11 mona11 Sunt angajata intr-o institutie publica(deconcentrata),in urma unui concurs de pe 01.08.2004.Ulterior pe 11.11.2004 am sustinut un nou concurs,explicandu-mi-se ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public alicia4320 alicia4320 In cazul unui examen de promovare al unui f.p. consilier asistent treapta a II , este adevarat ca nu poate fi promovat mai mult decat consilier principal ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie de conducere marianecula25 marianecula25 Cine poate participa la un concurs pentru ocuparea unei functie de conducere in cadrul unei institutii publice (vezi toată discuția)