avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate munca
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

munca

am dat examen pentru un post de referent la o primarie pe functia de casier, desi am studii superioare, acum intreb daca ar putea sa-mi transforme postul cu studii superioare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bulgarasul , utilizator 15:16, 7 Septembrie 2017
Conform COR, aceste ocupatii (referent, casier) nu au ca si nivel de pregatire studii superioare. Daca nu exista alte reglementari speciale, nu au cum sa va transforme postul la un nivel de studii superioare.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)