avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa - declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa - declaratie notariala

Buna ziua,
Doresc sa imi achizitionez un apartament prin programul prima casa impreuna cu sotia. Problema este ca ea detine o casa intr-un sat, in alt judet cu o suprafata de 60 mp dobandita cu act-vanzare cumparare inainte casatoriei, asupra careia eu nu am nici un drept. Formalitatile inca nu sunt incheiata, ea inca nu apare ca fiind proprietar in cartea funciara.
1. Trebuie sa dea declaratie notariala pe propria raspundere ca nu detine imobil desi eu sunt cel care face creditul?
2. Se considera ca fiind ea proprietar, desi nu au fost finalizate formalitatile?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Prima casa - eligibilitate dan_ph dan_ph Buna ziua, as dori sa va cer sfatul daca pot accesa programul Prima Casa pentru achizitionarea unui imobil. \\"problema\\" este ca eu si sotia am contractat ... (vezi toată discuția)
Codebitor in programul prima casa Eugenia-Gisela Eugenia-Gisela Buna ziua, Va rog frumos, daca se poate, sa-mi raspundeti si mie la o intrebare legata de programul prima casa: [b]daca sotul meu a solicitat si a primit ... (vezi toată discuția)
Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)