avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat de executor

Buna ziua. am o intrebare in legatura cu contul unei societati omerciale. in 2012 luna aIVa am inchis activitatea societati ramanand restant la un furnizor. Acum dupa 5 ani am mers la banca am facut un cont si intentionam sa reiau activitatea societati, cand ce sa vezi, furnizorul ma dat in judecata a castigat procesul si ma dat catre un executor judcatoresc pentru recuperarea de creiante blocandumi contul. Intrebarea este stie cineva cum e cu prescrierea de datorii si dupa cat timp???? Multumesc anticipat
Sunt mai multe aspecte care sunt neclare in enuntul dvs.
Primul pas pe care trebuie sa il aveti in vedere ar fi o contestatie la executare si o suspendare a executarii in care sa aduceti in discutie o eventuala interventie a prescriptiei dreptului la actiune/executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in urma procesului de partaj, am pierdut casa si ... Ella16 Ella16 Buna seara, In urma procesului de partaj, am pierdut casa si am fost executata silit, cu poprire pe cont in banca. Urmare a recuperarii prejudiciului ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)