avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Analize medicina muncii invatamant
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Analize medicina muncii invatamant

Buna seara,
Predau in 2 scoli si de anul acesta mi se cer examenul de medicina muncii si cel psihologic in original, in ambele scoli.Nu mi-au fost decontate niciodata cheltuielile cu aceste analize, Anul acesta insa se ridica la 35 lei doar la o scoala.Am cautat in legislatie si am vazut ca ele trebuie platite de angajator iar ex. psihologic nu e obligatoriu.Mai nou, colegele care vor raspunde de aceasta comisie trebuie sa faca cursuri la o firma recomandata de un inspector ITM care a amenintat cu amenzi daca nu fac cursurile la acea firma si daca nu are toata lumea acel examen psihologic.As dori mai multe informatii.
Cel mai recent răspuns: Axus , utilizator 14:10, 9 Septembrie 2017
Multumesc pentru informatii, imi sunt de folos.Chiar nu stiam unde sa sesisez unele nereguli.De exemplu nu ma gandisem la ANAF.Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !!!pt cine poate sa mi da un raspuns pentru niste elevi ... alexandrubt13 alexandrubt13 buna ziua !!!pt cine poate sa mi da un raspuns pentru niste elevi este normal ca intr o scoala sa fie angajat cu norma intreaga pe un post de personal auxiliar ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a te apăra in fata agresiunii si hartuirii unei colege care are probleme medicale și a făcut o obsesie, crezând că eu sunt vinovată pentru divorțul ei? Iuliana Burcea Iuliana Burcea Sunt profesoară si am o colegă a cărei sănătate psihică se deteriorează de la un an la altul! Are atacuri frecvente la adresa mea si a altor colege, ... (vezi toată discuția)