Buna ziua!
Aproximativ acum 2 ani am făcut un contract de furnizare apa potabilă cu cei de "La Fantana".in momentul când au adus aparatul mi sa înmânat doar un proces de predare primire,fără contract! Ulterior am primit prima factura fără a se specifica unde plătesc. Am sunat la dânșii și mi sa spus ca este scris in contract unde pot plăti,eu neavând nici un contract! Am trimis un mail pentru a mi se rezilia contractul neștiind ca in contract era specificat ca dacă se reziliază contractul mai înainte de un an plătesc o taxa de 600 lei! Mi sa trimis după ceva timp o factura cu rezilierea contractului respectiv valoarea primii facturi! Am cerut sa mi se spună si mie când am semnat eu contractul,mi-au trimis mail cu un contract,abia la un an și ceva după ce am primit aparatul și atunci am văzut ca nu este semnătura mea pe contract! am primit un plic de la juridic in care am mai găsit un act câte nici acela nu era semnat de mine! Am sunat sa mi se spună unde sa plătesc și ce trebuie făcut atât timp cât nu am semnat nici un contract,iar dacă știam despre rezilierea contractului,nu renuntam un an și gata! Acum m-au dat in judecată! Ce se poate face dacă eu nu am semnat nici un contract și nu am știut despre taxa de reziliere!Am sunat sa mi se spună de ce trebuie sa plătesc acum și taxe de întârziere,in total cam 1300lei! Se poate numi fals in acte?
Va mulțumesc!