avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legea 677/2001 va fi abrogata,Ministerul Afacerilor ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legea 677/2001 va fi abrogata,Ministerul Afacerilor Interne .

Vreau sa va instiintez ca Ministerul de Interne ,a initiat proiectul de lege modificarii/completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Maniera abordata de MAI in unele puncte cheie cu privire la unele reguli,creeaza cadrul legal in care se pot face abuzuri.
Ex,
Legea 677/2001
"când prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau al terţului căruia îi sunt dezvăluite datele, cu condiţia ca acest interes sa nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate;"
A disparut partea ,
-cu condiţia ca acest interes sa nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate-
Rog profanii in materie participati cu propuneri sugestii
Accesati pagina oficiala MAI -Transparenta Decizionala.

[ link extern ]


Sunt drepturile noastre ,rog sa le aparam sunt foarte multe reguli si nu numai,care nu coincid cu modificarile aduse prin Reguilamentul 2016/679.





Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
geo-vem, utilizator

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere video iepuras73 iepuras73 Buna seara , imi spuneti va rog in ce conditii se poate monta o camera video pe casa scarii , la bloc (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului fotografilor in scolile gimnaziale Simonactin Simonactin Buna ziua, Doresc sa depun o cerere la direcțiunea școlii unde învață copilul meu, pentru a interzice accesul fotografilor în școală și ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor de identificare personale quasimodo_50 quasimodo_50 Buna seara. Succint..cateva intrebari: 1. La semnarea unui contract de credit bancar se asigura sau nu confidentialitatea datelor personale? 2. Daca da, ... (vezi toată discuția)