avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, 4500 E în Germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. Ce pot să fac?

Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca transfer pe western union de pe numele lui pe numele meu pe Germania(noi suntem in belgia)la suma de 4500e . Cand am ajuns in Germania am aflat ca suma era ridicata deja de catre alta persoana.
Cum se poate ridica bani asa fara buletinu meu?
Vreau sa dau banca in judecata am castig de cauza?
Care este procedura pentru a afla ce trebuie sa fac in situatia asta?
Decamdata sunt un pagubitu nu stiu ce sa fac.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cflorin39 , utilizator 07:33, 1 Iunie 2019
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere la Politie. Insa Politia nu e agentie de recuperat bani.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea penala trebuie depusa in Germania.
E bine sa va grabiti ca sa se vada pe camere persoana care a ridicat banii.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua, as dori sa știu dacă v-ați rezolvat situația amintita. Motivul pentru care îmi doresc sa știu ce s-a întâmplat e ca și eu am pățit exact la fel...
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, ce se poate in aceasta privinta? Nu mi se pare normal ca aceasta platforma sau companie Western Union sa nu-mi asigure banii cu absolut nimic. Ce putem face? Mai ales ca suntem foarte multi in aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
MariusVlad, utilizator
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe langa faptul ca este problema politie de a gasi infractorul este si problema Western Union de a te asigura ca are grija de banii tai. Atunci de ce mai platim acele comisionea imense?

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)