avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical in timpul somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical in timpul somajului

Sunt in somaj de 5 luni iar acum am concediu medical. Baza de calcul a indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca vor fi veniturile salariale din ultimile 6 luni de activitate inainte de intrarea in somaj sau veniturile din ultimile 6 luni inainte de data intrarii in concediu medical adica veniturile salariale din ultima luna lucrata( deoarece sunt de 5 luni in somaj) si indemnizatia de somaj incasata in cele 5 luni de somaj.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:52, 2 Octombrie 2009
Se iau ca baza ultimele 6 luni inainte de concediul medical, in care intra si lunile de somaj.
Ultimele 6 luni anterioare acordarii concediului medical, dezi ultima luna de activitate si 5 luni de somaj.
Concediul medical va suspenda somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza banii de pe concediu de maternitate luat in somaj? alina__ alina__ Am lucrat 2 ani consecutiv la o firma avand un salariu de baza de 1200 de lei din 1.10.2012 ma aflu in somaj deoarece am avut contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului LYLYK LYLYK Buna ziua,din luna aug. ma aflu in somaj,intre timp mi-am deschis un I.I.si lucrez la beneficiar pe baza de comision(nu am depasit 500 ron,indicele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical din somaj eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns . Se poate intra in concediu prenatal si postnatal din somaj ? Daca da, va rog sa-mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)