avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Domiciliu fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Domiciliu fiscal

Sunt obligată sa completez chestionarul pentru stabilirea rezidenței fiscale dacă sunt plecată din România din 2006( am rezidența in Spania din același an)si nu am muncit niciodată in România si nu am nici un venit din România in momentul de fata?

Alte discuții în legătură

Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Stabilire rezidenta fiscala Hunor2001 Hunor2001 Buna ziua, doresc sa intreb,daca trebuie sa depun chestionarul pentru stabilirea rezidentei fiscala, pentru ca legea a aparut in anul 2012 ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica venituri din afara ue si plecati mai mult de 6 luni din tara valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Daca am venituri din afara UE dar lipsesc din tara mai mult de 183 zile pe an, trebuie sa declar aceste venituri? Si daca le declar se vor ... (vezi toată discuția)