avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Stabilire rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Stabilire rezidenta fiscala

Buna ziua, doresc sa intreb,daca trebuie sa depun chestionarul pentru stabilirea rezidentei fiscala, pentru ca legea a aparut in anul 2012 si eu sunt plecat din tara si lucrez legal din 2006 in Spania, am iesit la somaj in anul 2013 , am fost in somaj 6 luni,dupa care am inceput sa lucrez legal in Belgia , bineinteles ca am informat tara Spania si nu am mai primit somaj de la ei,De aceea intreb ca am inteles ca cei care au plecat inainte de a fi aparut legea cu rezidenta fiscala nu au obligatia sa depuna chestionarul, este adevarat sau nu?

Alte discuții în legătură

Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Domiciliu fiscal mady8523 mady8523 Sunt obligată sa completez chestionarul pentru stabilirea rezidenței fiscale dacă sunt plecată din România din 2006( am rezidența in Spania din același ... (vezi toată discuția)