avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formularul A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formularul A1

Buna ziua,
Pe scurt: firma inregistrata in Romania; administratorul ei (care este si angajat) locuieste in Italia (are ambele cetatenii). A incheiat contracte de prestari servicii cu niste firme italiene (serviciile se presteaza in Italia). Va emite facturi pentru acele contracte. Are nevoie de formularul A1? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
GramaCristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 13 Septembrie 2017
Inteleg ca serviciile sunt prestate de societate. Deci, nu e vorba de venituri de natura salariala. De ce ar fi nevoie de A1?
Administratorul va supraveghea constructia si amenajarea unor scene pentru diverse festivitati si va emite facturi pentru asta. Vrea sa plateasca toate taxele in Romania.
Formularul A1 se obtine numai in caz de detasare.

Daca administratorul (care este si angajat) locuieste in Italia, atunci nu mai are nevoie de formularul A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suntem o societate care efectueaza transport rutier ... Florina18 Florina18 Buna ziua, Suntem o societate care efectueaza transport rutier de marfuri. serviciile de transport sunt pe comunitate, curse Italia-Germania conform comenzi ... (vezi toată discuția)