avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imi pot face buletin provizoriu daca buletinul vechi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imi pot face buletin provizoriu daca buletinul vechi este la preschimbare?

Cum sa procedez,trebuie sa ma angajez.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
Alin105, utilizator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 22:39, 12 Septembrie 2017
Da, cunoastem acest aspect si multi cetateni au probleme datorita faptului ca timp de aprox. 1 saptamana acestia nu exista pt autoritati. Din pacate, cartea de identitate provizorie se eliberează doar când persoana fizică nu posedă toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate. Eventual solicitati o adeverinta dela serviciul de evidenta a populatiei care sa certifice starea de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate Arturlps Arturlps Buna seara , am o mica problema m-ia expirat buletinul de identitate de 2 ani . Eu foloseam doar pasaportul la vama si am observat abia acuma. Sunt plecat in ... (vezi toată discuția)
Act de identitate provizoriu handsu handsu Care sunt criteriile pentru obtinerea unui act de identitate provizioriu , si deasemenea care sunt cazurile in care se poate refuza acest lucru de catre ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)