Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
andu09 a scris:
karma a scris:
s-a mai dat la baroul bucuresti examen grila acum vreo 8 ani daca nu ma insel si din 2000 de candidati au intrat doar 22 !! evident , au fost grile deschise.... multe intrebari erau formulate gresit.. asa ca va dati seama cam ce a fost !
pai exact ce am spus si eu mai sus.
din cifrele tale inseamna o promovabilitate de aprox. 1%
in conditiile in care in sesiunea asta or sa fie inscrisi in jur de 500 la nivel national,atunci promovatii or sa fie in jur de 4-5 persoane (din 500). Iar acele 4-5 persoane vor fi de nivelul a peste 87 de puncte in sistemul inm.iar prima medie in septembrie la inm a fost 86 daca nu ma insel.
nu stiu ce sa zic...oare chiar se merita?
am timp pana luni sa reflectez.
inm niciodata nu se va compara cu unbr,e net superior referitor la corectitudine,mod de organizare,mod de elaborare al grilelor,etc...
iar referitor la contestatii...... sa va luati gandul ca vor fi rezolvate pozitiv. dupa tot scandalul mediatic de atunci tot 22 au ramas admisi.
unbr-ul nu este la fel de "transparent " ca inm-ul in materie de examinare....... si sa-ti dau un exemplu: dupa examenul grila de la barou , nu s-a afisat grila rezolvata/ raspunsurile corecte, pe cand la inm s-a afisat grila rezolvata odata cu lista celor admisi/respinsi... QED
bafta celor care incearca "ruleta ruseasca" la sibiu :D