Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Domnisoara(doamna) se vede ca dumneata cunosti asa de bine "nesimtirea"!Ma intreb de ce oare,nu cumva si dumneata.........?Ca de obicei oamenii ii caracterizeaza pe ceilalti dupa propriile experiente si dupa propriul caracter!!!Daca te doare in cot de examenul asta,iar pe altii burta si pretinzi ca esti educata,desteapa si cu o inalta moralitate,te rog respectuos sa stai dumneata cu durerea in cot si pe noi sa ne lasi cu durerea noastra de burta!Am dreptul pe drepturile mele sa fiu nesimtit sau nu imi dai dumneata voie!!?Mai "lasa-ne" cu filozofiile astea,lupii moralisti sunt peste tot ,de aia sunt sisteme corupte in tara asta!!!!Lupi moralisti imbracati in piei de oaie,nu mai tine vrajala!!!!
Orice problema are si solutie!!!Hai la treaba,ca nu mai merge asa!!!!Dormim,stam la caldurica si adapost,asa schimbam doar posturile tv cu telecomanda sau pagina de la cartea pe care o citim ,nu schimbam nici sistemul al corupt,nici lumea!!!!Daca ne dorim un sistem mai curat si un viitor frumos,tebuie sa-l construim,nu sa asteptam sa pice din cer sau sa-l construiasca altii!!!!Doua intrebari:Va tine?Veniti?Eu va astept acolo!Pun la punct detaliile ,intocmesc listele ,astept si alte sugestii si idei,imi cumpar carton,imi fac bagajul ,astept intrebari despre acest subiect-actiune!!!!ravanajupiter@yahoo.com