Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
radu_bucur a scris:
felicitari tuturor celor care au promovat examenul in urma contestatiilor.ma bucur pentru fiecare dintre voi.
pentru cei care se vazusera intrati si sareau cu sfaturi de genul "puneti mana pe carte" n-am decat un singur gand si anume: kiss my white proud ass!!
Bravooooooooooo Felicitari
Eu nu am intrat. Dar voi continua in instanta. Aceasta este convingerea mea.
ne vedem in instanta!
Cum poate spune cineva bravo lor ca au folosit cai oculte in conditiile in care s-a "latrat" timp de o saptamana jumatate ca Baroul este incorect! Nici eu nu sunt fericita cu notele de la oepa si civil, dar asta este, traim intr-o tara in care desi oamenii acuza sus si tare SISTEMUL, la nici trei ore dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta (pe cai oculte/drepte/pur noroc) spun ca nu conteaza ca altii si-au rezolvat probleme pe cai oculte! Felicitari Baroului...si spun asta cu inima deschisa! Traim in Romania...si 99% din populatie stie si actioneaza in consecinta! Asta cred ca spune totul! Felicitari tuturor celor care au luat prin munca proprie, nervi, oboseala, consumare fizica si psihica! Acestia sunt oamenii care merita cu adevarat si care din pacate sunt din ce in ce mai putini...restul...."latra"!
Nu contest meritul nimanui dintre cei care au promovat acest examen. Nu este treaba mea ce si cat a contribuit in cazul fiecaruia la reusita. Chiar si daca au folosit cai oculte, bravo lor ca le-au cunoscut, desi personal nu sunt adepta acestor metode.
Permiteti-mi insa sa am si eu convingerile mele. Convingerea mea este ca eu nu meritam nota 6 la dr civil, si apreciez ca am tot dreptul din lume sa ma conving ca nota este sau nu este conforma cu baremul.
Nu prejudiciez pe nimeni depunand toate eforturile pentru a ma convinge de justetea acestei notari.