Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
da, cand spun conditiile exacte ma refer la a sti exact daca se da examen grila cu variante multiple de raspunsuri corecte sau cu o singura varianta de raspuns corecta. Poate ca pentru mine acest detaliu este esential, fara sa ma precizez faptul ca la telefon mi s-a spus pana sa se termine inscrierile " In proportie de 99% va fi grila inchisa" iar dupa ce s-au terminat inscrierile: "Normal ca deschisa, dar nici nu s-a pus problema de grila inchisa".
Intr-un fel meritam ceea ce ni se intampla, meritam sa isi bata joc de noi pt ca noi acceptam. Eu personal am facut tot felul de reclamatii, memorii si alte plangeri, dar este normal ca atunci cand vezi doar o persoana revoltata sa spui: are asta o problema. In mom in care se strange un grup numeros este posibil sa isi puna si ei intrebari. Observa ca s-au sesizat mai multi si ca incepe sa"puta" treaba. Normal ca ei incearca. Daca vad ca le si merge continua.
MERITAM
parerea mea este ca ar tb sa ne legam de un precedent. din cate am aflat s-a mai dat grila la avocati in 2000. este cineva pe aici sa ne spuna daca atunci au fost date exemple sau au avut mai multe informatii in legatura cu modalitatea de examinare??? asta ar fi singura portita, dar cred ca deja e prea tarziu. mai sunt cateva zile si nu cred ca mai avem ce face sau cu ce sa ne "incalzeasca" o posibila reusita :surrender: