Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
puteti sa-mi spuneti si mie de unde ati luat subiectele pt examen,tematica si bibliografia dupa care invatati?
si inca ceva,luati ceva pt memorie:hammer:,mie se pare ca mi-au murit ceva neuroni cat timp nu i-am mai folosit:slap: si chiar as vrea sa iau lecitina sau ceva,dar nu vreau sa dau banii pana nu stiu sigur ca functioneaza:help:.ms.
Am o propunere, dupa ce terminam cu examenul si il promovam sa ne intalnim toti undeva intr-o zona departe de civilizatie si sa facem un foc de tabara din toate materialele de studiu Oricum pana la definitivat ne trebuie alte carti, avand in vedere modul in care se tot modifica legislatia noastra. Ce spuneti? Ala da, ala nu, inca mai avem locuri
Spor la invatat!
Pentru cei care cred ca au nevoie de pastile ,mai bine sa vina la mine decat sa mearga la medici sau farmacii sa caute pastile.
Am un tratament naturist.Trandafirul de langa fereasra face minuni.Va scapa de stres de tot ,puteti sa puneti si dorinte ca le indeplineste instantaneu