Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
marius and a scris:
Tocmai, ca nu a publicat NIMIC referitor la examenul de admitere !
salutare tuturor in primul rand!
buna luiza,scuza-ma ca deranjez ,dar ce a mai publicat unbr, despre ce scamatorie vorbiti referitoare la examenul de admitere din septembrie?
<
@Diana
Zi-mi si mie, te rog, ce secret ai avut de "l-ai facut pe domnul civil"?
Spor la mancat "foi"!
Pai vino cu un subiect interesant sa nu mai fie "povesti penibile si de doi bani"!
Ce povesti penibile si de doi bani
@Luiza
Intr-adevar, baza la reale sunt Barsan si Filipescu, eu il am pe Filipescu si as vrea sa-l iau si pe Barsan la reale, ca la celelalte - obligatii,contracte speciale, succesiuni - ii am pe Barsan si Statescu, F. Deak. Mai trebuie sa am si muuuuuuuultaaa rabdare de bagat atatea informatii in cap. )) Sper sa si reusesc! Acum ma lupt cu prescriptia extinctiva; cred ca imi voi extinde bine studiul la civil, ca deja m-a apucat groaza cu reglementari in 7 jdemii de acte normative: uita-te si la Beleiu si la Boroi sa vezi ce zice si el si la legea cutare si la alta....am impresia ca nu se mai termina, si cand ma gandesc ca abia sunt la inceputul materiei....ohhhhh!!!