Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Multumesc frumos pt raspuns. Multa bafta tuturor!
@Criystina
Message sent-check ur mail! :D
@ilene_mnl
Acest "fenomen" cred ca i se intampla oricui,macar o data. Si este ceva normal,zic eu,avand in ve
dere ca nu suntem niste roboti programati sa invete/citeasca/memoreze nonstop.
Unii spun ca lecitina si spirulina ar fi bune pentru imbunatatirea memoriei,mai exista de altfel si acele suplimente alimentare special pentru concentrare/memorare,pe care le gasesti in orice farmacie.
Personal nu stiu cat si cum ajuta,nu am incercat (pana acum),dar daca crezi ca ti-ar fi de folos,poti incerca.;)
Ceea ce recomand-concentrare si determinare,dar si odihna.Daca nu te odihnesti,nu poti fi eficient.
Mult spor la studiu! :coffee:
as mai avea de lamurit ceva , stie cineva cand exact se va lua o decizie cu privire la data exacta a examenului si locul desfasurarii ? mai e putin pana cand vor trebui sa publice cei de la unbr date concrete in acest sens, nu se aude nimic asa neoficial?:)
degeba inveti din sinteze daca nu ai citit tratatul intreg. trebuie sa intelegi ce inveti. asta se poate doar daca sti sa faci legaturile intre institutii. aaa....si degeba incercati sa invatati pe de rost, e imposibil sa retii atat de mult