Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Salutare tuturor,
Nu am mai scris, dar de citit va citesc de anul trecut si va apreciez tuturor efervescenta si modul in care va luptati cu acest examen fff complex, desi foarte multi avocati nu au trecut prin asemenea examen, ma refer la cei care au avut sansa de a nu sustine acest examen ( devenind avocati prin simpla inscriere in Barou, asa cum era pana in 2000, dc. nu ma insel...iar astazi ne dau lectii cum sa invatam, cat sa invatam, sau fac parte din comisii de examinare:( cel putin eu am primit asemenea "sfaturi" de la un maestru...( a nu se intelege ca pe forum)
Lasand la o parte acest aspect, as vrea sa va intreb dc. stiti cine este cel..sau cei care au conceput, sau vor concepe subiectele de examen pentru Barou, eu l-am avut pe Briciu prof. la Civil procesual si stiu ca e si la INPPA, e posibil ca el sau si el sa participe la elaborarea subiectelor?
Va intreb ptr. ca la INM am inteles ca streteanu? sau ....asa se numeste cel care a facut grilele de anul asta...si de cativa ani incoace...
In cazul in care avem un nume..sau niste nume....putem invata si din cartile./ sistemul pe care acestia il agreeaza...
La sfarsit o salut pe Luiza..si ma alatur si eu celor care te-au rugat sa le trimiti sintezele..caci dupa cele de la NOMINA....parca numai progresez...:sorry:
Multumesc anticipat, myre_flor@yahoo.com
succes tuturor!!!!!!!!!!!