Mea culpa! In atatea hotarari si republicari de hotarari mi-am pierdut concentrarea :">. Merci Luiza!
In cazul asta ii "iert" cu telefoanele si ma intorc la citit.
Spor tuturor!
Buna,Andreea si bine ai revenit! :)
Referitor la adeverinta de la medicul de familie si cea de la medicul psihiatru,acestea se platesc. Iti spun doar ca idee ca la Suceava prima adeverinta costa 20 de lei,iar cea de-a doua 40 de lei. In afara de asta se plateste si eliberarea certificatului de cazier judiciar,care la mine in oras este 12 lei.;)
Si pana la urma ce faci? Inveti dupa tematica sau dupa subiectele din HUNBR nr.423/2008?
Mult spor! :coffee:
LUMI ms de ajutor,cu siguranta voi apela la ajutorul tau,pana atunci vom schimba nr de tel si vom vb mai mult asa.poti suna si tu la baroul Alba,au afisat nr la pagina lor la date de contact,sa vezi ce-ti spune si tie,mie asa mi-a spus,sa fiu serioasa cu subiectele,ca nu exista subiecte,sa invat dupa tematica si bibliografie.
spor sa avem.
andreea st a scris:
LUMI ms de ajutor,cu siguranta voi apela la ajutorul tau,pana atunci vom schimba nr de tel si vom vb mai mult asa.poti suna si tu la baroul Alba,au afisat nr la pagina lor la date de contact,sa vezi ce-ti spune si tie,mie asa mi-a spus,sa fiu serioasa cu subiectele,ca nu exista subiecte,sa invat dupa tematica si bibliografie.
spor sa avem.
de la Baroul Alba:
1. dosarele inca nu se pot depune (va sti ceva legat de depunerea dosarelor abia martea viitoare-28 )
2. copia de pe cartea de identitate-certificata, restul trebuiesc legalizate
3. taxa: 700 lei pe care ei vor trebui sa o dea la UNBR +dosarul+tva=in total cam 1200 lei (daca va ramane ca anul trecut)
4. de unde se pot elibera: certif. priv starea de sanatate + evaluarea psihiatrica = tot martea viitoare; deci spor la lucru pana atunci.
(legat de subiecte nu am intrebat nimic ptr ca am sunat inainte sa-mi fi dat tu ideea..., dar oricum daca tie ti-a spus ca nu vor fi...cam asa e)