Buna,
Eu am depus dosarul. Am avut toate actele legalizate. La sediul baroului, secretariatul este la etajul 5, casieria la etajul 4.
Buna,
Eu am depus dosarul. Am avut toate actele legalizate. La sediul baroului, secretariatul este la etajul 5, casieria la etajul 4.
Multumim pt informatii:)
Previzibila faza cu legalizarile...tipic.
Inca o chestiune relativa la avizul psihologic: urma sa fie publicata o lista cu medicii agreati...daca lipseste in acest moment, avem libertate de alegere :P
Liviu Samoila a scris:
Buna,
Multumim pt informatii:)
Previzibila faza cu legalizarile...tipic.
Inca o chestiune relativa la avizul psihologic: urma sa fie publicata o lista cu medicii agreati...daca lipseste in acest moment, avem libertate de alegere :P
Adeverinta de la medicul de familie si certificat sau adeverinta de la orice medic psihiatru. Nu se cer a fi timbrate. Se mai completeaza o declaratie pe proprie raspundere ca in urma promovarii examenului, iti vei exercita profesia in baroul in care ai depus cererea de inscriere. Asa ca e bine sa ai niste coli A4 la tine.