Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Barou Sj=acte legalizate:O
Azi mi-am depus dosarul la BB pt primirea in profesie ca av. def. D-na secretara a fost oripilata de faptul ca nu am legalizat cartea de identitate, certificatul de casatorie si cartea de munca (restul actelor le aveam legalizate de la sesiunea din feb). M-a pus sa dau o declaratie ca le voi aduce legalizate pana la sfarsitul periodei de inscriere, iar eu i-am spus ca voi da declaratie ca le voi aduce in timp util si numai in cazul in care UNBR imi va respinge dosarul. Erau persoane care aveau buletinul legalizat, insa eu am sunat la cateva notariate care refuza sa legalizeze buletinul. Pana la urma mi-a primit dosarul, insa a notat pe coperta ca nu am legalizat respectivele acte si mi-a explicat ca "certificat" inseamna "legalizat", iar eu i-am spus ca in fata instantei si la Registrul Comertului certific actele "conform cu originalul" si semnatura, asa ca nu vad de ce la BB as face altfel ..... Asa ca dragi colegi tineti-va pe pozitii...