Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
in HD acum 3 ani a fost 2000 de lei inscrierea in barou si a trebuit facuta imediat dupa promovarea ex,indiferent dc ai avut sau nu maetru.o prietena a stat 1 an acasa pana a gasit maestru,dar in barou s-a inscris imediat dupa ce a luat ex.
imi puteti trimite si mie subiectele? adresa este anylad03@yahoo.com
multumesc anticipat :kissing:
Hei ,ce D-zeu ! Pai nu am invatat ?! #-o
andreea st a scris:
in HD acum 3 ani a fost 2000 de lei inscrierea in barou si a trebuit facuta imediat dupa promovarea ex,indiferent dc ai avut sau nu maetru.o prietena a stat 1 an acasa pana a gasit maestru,dar in barou s-a inscris imediat dupa ce a luat ex.
Deci explicati-mi si mie, va rog mult... Daca m-ajuta Dumnezeu si intru la Barou in noiembrie trebuie imediat sa ma inscriu ca avocat stagiar, deci trebuie sa achit aceasta suma?
Eu unul as vrea sa astept pana dupa admiterea INM 2011 ianuarie, pana sa ma inscriu ca avocat stagiar si astfel nu as fi prea fericit sa platesc degeaba (tinand cont ca daca intru la INM m-as retrage din Barou) o suma de zeci de milioane.
Poate ma lamureste si pe mine cineva.
anylad a scris:
imi puteti trimite si mie subiectele? adresa este anylad03@yahoo.com
multumesc anticipat :kissing:
salut,imi puteti trimite subiectele va rog,va rog?:">adresa este babyony28@yahoo.it,mersi si spor la invatat tuturor:coffee: