Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Baroul Cluj imi cere o declaratie de negatie din partea baroului din orasul de domiciliu cum ca nu sunt inscrisa si acolo la admitere....mai rau este ca o astfel de cerere este eliberata contra cost (10 lei) pentru cei care au domiciliul in cluj dar vor sa dea examen la alt barou decat in cluj iar dialogul s-a purtat in jurul "pai cum domnisoara toata lumea stie.... dar nu este scris nicaieri!!!"
domiciliul meu este in brasov iar cei de acolo nici nu au auzit de o astfel de declaratie si contra cost
declaratie pe propria raspundere de unde as putea sa o iau?
Gata m-am inscris! nr. 403 ... incepem sa ingroasem randurile!
O sugestie: ca sa nu stati la coada la casierie sa platiti taxa, mai bine mergeti sa platiti la BCR (contul il gasiti aici: [ link extern ] !
Mie nu mi-a mai cerut inca o adeverinta, pe langa certificatul medical pe care l-am luat de la Spitalul Universitar! Si am avut si toate actele legalizate, ca sa nu fie probleme!
Baroul Cluj imi cere o declaratie de negatie din partea baroului din orasul de domiciliu cum ca nu sunt inscrisa si acolo la admitere....mai rau este ca o astfel de cerere este eliberata contra cost (10 lei) pentru cei care au domiciliul in cluj dar vor sa dea examen la alt barou decat in cluj iar dialogul s-a purtat in jurul "pai cum domnisoara toata lumea stie.... dar nu este scris nicaieri!!!"
domiciliul meu este in brasov iar cei de acolo nici nu au auzit de o astfel de declaratie si contra cost
declaratie pe propria raspundere de unde as putea sa o iau?