Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Stiti cumva care e ultima varianta actualizata a Statutului profesiei de avocat? Multumesc
haller a scris:
Andreea.B a scris:
Salut,
Am si eu cateva intrebari:
1. Cate zile sunt pt examen?
2. Ce probe se dau in fiecare zi si daca stie cineva cate subiecte vor fi la fiecare materie?
3. Stiti ce subiecte s-au dat in anii precedenti pt ca, teoretic, nu ar trebui sa se mai repete subiectele respective?
Mulțumesc,
3. Subiecte decembrie 2008 :
Civil
1. Prescriptia extinctiva in materie succesorala
2. Efectele fidejusiunii
3. Contractul de sublocatiune si cel de cesiune a contractului de locatiune
Procedura Civila
1. Indreptarea, lamurirea si completarea hotararilor judecatoresti
2. Cheltuielile de judecata
Penal
1. Reabilitarea in cazul persoanei fizice.
2. Delapidarea. Diferente fata de furt.
Procedura penala
1. Rezolvarea cauzei penale ( a laturii penale si a laturii civile)
2. Nulitatile ca sanctiuni procedurale penale.
Subiecte si bareme septembrie 2009:
[ link extern ]
Bareme
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
@fkt
eu dau in cluj, la urechile/ochii mele/mei nu a ajuns inca nici o informatie cu privire la orice alt detaliu de examninare: metoda, locatie, orar, dar dupa zvonurile de prin tara vor fi 5 zile de examinare asa ca...trebuie cautat cazare...
Sinziana_brj a scris:
@fkt
eu dau in cluj, la urechile/ochii mele/mei nu a ajuns inca nici o informatie cu privire la orice alt detaliu de examninare: metoda, locatie, orar, dar dupa zvonurile de prin tara vor fi 5 zile de examinare asa ca...trebuie cautat cazare...
cu siguranta la cj se va tine tot la dimitrie cantemir (langa gara). am inteles ca e deja stabilit ca o sa fie 5 zile/ziua si materia. cat despre ora va incepe pe la ora 9. (o sa scrie pe site sa fiti acolo la 8 si asta numai ca sa stati o ora pe coridor aiurea) acestea nu sunt date oficiale..insa asa s-a procedat in anii anteriori.
sa aveti multa bafta si mult noroc si putere pe ultima suta de metri.