Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
La OEPA ai putea sa incerci dupa sintezele Nomina LEX dar sunt f. slabe (informatia strict necesara, fara legaturi logice care sa te ajute sa inveti).
Ai putea dupa "Ligia Danila", dar cartea e destul de slabuta, chiar daca interesanta si nu prea se pupa cu materia.
Eu pana la urma am invatat din lege + statut... Asta-i viata. :sorry:
Executron a scris:
La OEPA ai putea sa incerci dupa sintezele Nomina LEX dar sunt f. slabe (informatia strict necesara, fara legaturi logice care sa te ajute sa inveti).
Ai putea dupa "Ligia Danila", dar cartea e destul de slabuta, chiar daca interesanta si nu prea se pupa cu materia.
Cartea Ligiei Danila o am si eu si, intr-adevar, e slabuta... in sensul ca din sub pt examen sunt numai cateva. Voi incerca sa caut sintezele Nomina Lex (sper numai sa le gasesc). Ce bine era daca nu puneau OEPA prima... mi-au dat calculele peste cap.
caroline a scris:
Executron a scris:
Cartea Ligiei Danila o am si eu si, intr-adevar, e slabuta... in sensul ca din sub pt examen sunt numai cateva. Voi incerca sa caut sintezele Nomina Lex (sper numai sa le gasesc). Ce bine era daca nu puneau OEPA prima... mi-au dat calculele peste cap.
Nu merita sa inveti sinteza de la nomina lex la oepa. Eu am cartea si am vrut sa invat dupa ea, dar am renuntat si am invatat legea si statutul. La partea cu principiile e buna, in rest e strict informatia din statut, fara explicatii suplimentare. Nici macar nu completeaza legea cu statutul, chiar nu are rost sa dai banii pe ea.