Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Pt legaly,
Inafara de art 16 , despre care s-a vorbit , mai sunt si alte modificari recente in OEPA? ?????????
Eu invat dupa o carte albastra de la edit Morosan 2010 dar la art. 16 scrie doar ca e abrogat
prodiamant a scris:
Pt legaly,
Inafara de art 16 , despre care s-a vorbit , mai sunt si alte modificari recente in OEPA? ?????????
Eu invat dupa o carte albastra de la edit Morosan 2010 dar la art. 16 scrie doar ca e abrogat
Tot dupa cartea asta invat si eu. Faptul ca este editata exact dupa bibliografia de anul asta( inclusiv CEDO pt cei care isi dau def) ma face sa cred ca este in concordanta cu cerintele UNBR.Nu stiu cat de actualizata sau de constitutionala este ..si sincer nici nu ma intereseaza...Conteaza sa fim in concordanta cu bibliografia ceruta de UNBR si sa luam examenul.:)
Deci...
Varianta de pe UNBR este doar o forma a legii in care toate articolele care s-au modificat au fost trecute acolo suspendate, asta pana la intrarea in vigoare a modificarilor. Asa ca nu invata dupa ea.
Varianta care o ai tu, din mai 2010 ar trebui sa fie buna.
La art. 11 si a si b sunt in vigoare, iar SCPRL este o forma de exercitare a profesiei, alaturi de cabinetul individual, cabinetele asociate si SCP.