avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariile compensatorii?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariile compensatorii?

Bună ziua,
In urma cu trei ani mi i s a instituit o poprire pe salar în valoare de 450 lei... Începând cu 1 august am fost disponibilizata de la locul de munca și urmează sa primesc salarii compensatorii. Întrebarea mea ar fi dacă este legala continuarea popririi pe salariile compensatorii? Va mulțumesc!
Poprirea se instituie asupra veniturilor si nu are relevanta, cel putin in cazul de fata, ca este vorba de salarii compensatorii.
Deci, cel mai probabil, daca poprirea s-a instituit asupra contului bancar personal, executarea va continua pana la stingerea debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, am cateva intrebari la care nu reusesc sa gasesc raspuns in postarile anterioare facute pe site. Am sa expun situatia mea, urmand sa adresez ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu Lex_Luthor Lex_Luthor Bună ziua, În urmă cu aproximativ un an mi s-a instituit o poprire pe venitul salarial. Comunicarea a fost trimisă direct companiei pentru care lucrez ... (vezi toată discuția)