avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont 50%
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont 50%

Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua birouri de executare silita diferite? Eu de curand am divortat si cei doi copii sunt la sotie instanta luand decizia de a stabili pensia alimentara de 33% din veniturile mele. Am dus copie dupa decizie de divort la banca la ING dar acestia imi cer de la ambii popritori o adeverinta ca au luat la cunostinta ca nu mai am poprire de 50% pe cont. Inca o chestie intetesanta este ca banca nu vireaza din poprirea mea de pe cont catre ambii popritori ci doar unuia singur iar ca raspuns la intrebarea mea de ce asa mi s-a transmis ca unul din popritori este prioritar...ce pot face in aceste situatii? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: guschevici , utilizator 20:52, 17 Septembrie 2017
In situatia in care sunt mai multe popriri, suma porprita nu poate depasi 50 % din venituri. Daca ar fi fost o singura poprire ar fi fost 1/3 din venituri.
Este perfect adevarat doar ca este legal sa ai poprire pt acelasi credit de la doua birouri de executori diferite?
Sunteti sigur ca executarea este pe acelasi titlue xecutoriu? Daca da, anuntati executorii. Eventual contestatie la executare pentru una din executari si recuperarea debitului poprit.
Am fost la fiecare din ei sa imi dea pt ce dosar de credit sunt executat si este acelasi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu ContSters363665 ContSters363665 Buna ziua! Revin cu o intrebare legata de 2 popriri pe care le am pe contul de salariu. Pe contul de salariu am 2 popriri cu o valoare aproape identica. Banca ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca sonya33 sonya33 buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)