avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violenta

Bună ziua. In satul în care am copilărit eu sa mutat o familie de romi. Copilul lor se ia de copilul meu mereu .am fost și la politie dar nimeni nu a făcut nimik .adulți din aceea familie a băut o femeie pe strada ,a amenințat un vecin iar politia nu face nimic. Unde pot apela sa se rezolve ceva .chiar nu se poate așa ceva .
Cel mai recent răspuns: farcasc , utilizator 22:05, 14 Septembrie 2017
Daca acel copil este minor (sub 14 ani), nu raspunde nici contraventional nici penal. Daca persoanele adulte au agresat si amenintat o alta persoana, acea persoana trebuie sa inainteze o plangere prealabila intrucat pentru faptele mentionate, punerea in miscare a actiunii penale este conditionata de existenta plangerii prealabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat,va rog ajutati ma nutujean nutujean Un prieten al meu a luat niste bani de la cineva(nu rom sau camatar),au facut un contract la notariat (a primit 6000 euro si trebuie sa dea 9000 euro),a primit ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine ordin de restrictie in caz de hartuire? whiterufus whiterufus Parintii mei locuiesc in mediul rural si au drept vecini o familie de rromi. Un membru al acestei familii, si anume o femeie fara ocupatie si crescuta intr-un ... (vezi toată discuția)