avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate anula sau ataca un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate anula sau ataca un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager?

Bună ziua.
Am și eu o mare probleme, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
Bunicii mei, acum cativa ani buni, i-au lasat apartamentul tatal meu, ei mai avand 2 copii pe care nu i-au trecut in contract, decat pe tatal meu, contractul fiind de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pana la decesul lor. Bunica a murit, mai traieste doar bunicul, care doreste sa anuleze/darame contracul si sa treaca alt fiu de-al lor in contract. Poate face acest lucru, avand un vedere ca bunica a decedat si era si ea proprietara? Mentionez ca tatal meu le-a platit pretul stabilit in contract pentru apartament, si au avut si un martor la notar cand au semnat. Mulțumesc anticipat! Astept raspuns vostru, va rog!!
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Andreeanae, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 14 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate face acest lucru, cat si-a luat banii pe ap si ii este respectat dreptul de uzufruct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare dan755 dan755 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu urmatoare problema. Bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager, sau pur si simplu contract de ... (vezi toată discuția)
Ctr mostenire sau ctr vanzare-cum cu clauza de intretinere ? jery jery Buna ziua Ma confrunt cu o problema si v-as fii tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta . Problema sta in felul urm : tatal si bunicul meu ( tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire mel 75 mel 75 buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)